Wednesday, 29 June 2011

Keje oh keje..sukenye dpt keje..

(untuk minggu sy jage movement)

Saya tak suke hari isnin..hari yang paling xbest,start gne otak..kne wat planning keje..kol sne kol sni..
Saya tak suke hari selasa..sibuk,nk kne settle keje kdg2 smpai mlm..
Saya tak suke hari rabu..sibuk lagi.
Saya tak suka hari khamis..pun masih sibuk.
Saya suka hari jumaat..sbb hari tu hari akhir sy jdi operation utk mnggu tu.
Saya suka hari sabtu..sbb hari tu byk agenda yg sy nk buat..hihi
Saya suka hari ahad..sbb blh berehat lagi,tpi time mlm tu sy xske sbb kne keje esoknye tu..huhu


(utk minggu sy jage admin)

Saya tak bpe suke hari isnin..sbb masuk2 keje cm blur2 je sbb xtau ape yg jdi hari sabtu dan ahad,
Saya suke hari selasa..sbb blh balik awal,kul lima tu..hehe
Saya suke hari rabu..sbb blh p pasar mlm klu balik awal..hehe
Saya suke hari khamis..sbb wat keje separuh then tinggal keje tu smbung hari jumaat plak..
Saya jadi kurang okey ngan hari jumaat..sbb pagi2 masuk kne meeting dlu,pastu order dari customer sume masuk..kne wat itu,kne wat ini..kdang2 balik lewat..huhu
Saya tak suke hari sabtu..sbb kene keje,kdg2 tu bawak smpai ke hari ahad.
Hari ahad klu kne monitor pagi2 dah riuh wey..jap2 ade org kol..jap2 ade org panggil ngan walkie-talkie..huhu..xbestnye,dah la wat keje tu kt umah..mne pegi life saya..huarghhhh…



So..soley2x..haha..bersyukur la wahai manusia kerana kamu mempunyai hari-hariharimau..hihihi..saya kt bhagian logistics ni kne kawal haulage punye movement..kt sni ade dua org operation..dan setiap minggu kami berdua gilir-gilir wat keje..klu minggu ni sy jage movement.minggu dpan plak sy kne jage admin..dan begitu lah seterusnya selagi saya bekerja disini..best ke xbest ke kne hadapi jgk..sebab sekarang kite xblh pilih keje tapi keje yg memilih kite..btl2x..hehe..adoi la..

No comments:

Post a Comment